Syarikat anda bercadang untuk menguruskan seminar, kursus, pakej lawatan, atau melancong. kami di sini sedia membantu anda. Menguruskan perjalanan untuk syarikat atau group bukanlah sesuatu yang mudah. Dengan pengalaman kami lebih dari 10 tahun menguruskan pelancongan, seminar dan group teambuilding kami yakin mampu memberikan perkhidmatan terbaik untuk syarikat anda.

1. Penginapan (Group)

2. Penerbangan Berkumpulan (Group)

3. Company Trip / Group Team-building / Meetings Package/Seminar/Bengkel

Sebut Harga

Sebut Harga kami bergantung kepada jumlah hari dan jumlah peserta. Kami berdedikasi memberikan harga dan servis terbaik untuk syarikat anda. Sebutharga dan itinerary akan di berikan dalam masa 24 jam. Kami percaya setiap pelanggan mempunyai matlamat berbeza oleh itu pihak kami akan melampirkan kertas kerja sesuai dengan jumlah peserta dan bajet

Bajet

Kami Bersedia sebaik mungkin selaras dengan bajet kewangan syarikat anda untuk menguruskan dan memberi anggaran terbaik kepada anda. Penasihat pelancongan kami akan segera menghubungi anda untuk merancang perbelanjaan dan khidmat nasihat secara percuma.

Pengalaman

Dengan Pengalaman lebih dari 10 tahun menguruskan pelancongan domestic dalam negara. Kami mampu memberikan servis terbaik kepada anda.

Isi Maklumat di bawah

    Shopping Cart